Porsgrunn Pirates vs Flekkefjord Tigers

Lørdag spilte Flekkefjord Tigers sesongens andre kamp, borte mot Porsgrunn Pirates. Piratene hadde frisk vind i seilene etter en god vår-oppkjøring, men kjørte på grunn mot skjerpede Tigere.

Flekkefjord reiste med 13 mann til Porsgrunn. Ingen innbyttere. Det var allikevel en positivet og glede over laget som lovet godt for kampen. En vaklende oppvarming kunne fort endret inntrykket, men Tigers gikk ut av startblokkene med full guffe da kampen startet. Laget fremstod som mer organiserte enn tidligere og det var tydelig at flere spillere begynner opparbeide seg erfaring.
Kampen bar preg av Tigers dominans både i angrep og forsvar. Med unntak av en 20 minutters periode mot slutten av første omgang var Flekkefjæringene stort sett best i det meste som foregikk. Guttene gav seg ikke før det stod hele 52 – 14 på scoringstavlen. En meget solid seier.
Selv om resultatet tilsa noe annet, var det en fysisk batalje mellom de to lagene. Porsgrunn kjempet tappert hele kampen gjennom og Tigers måtte jobbe for poengene sine.
Følgende spillere scoret for Flekkefjord
Jonas Lunden
Kristian Røynestad
Stephen Skofteland
Erling Pedersen x2
Svein Åge Breimoen x2
Kristoffer Milligan x3
Alle Tigrene spilte en god kamp på lørdag. Det var vanskelig å plukke ut noen som utmerket seg spesielt over de andre, men om man skulle valgt en måtte det blitt Erling Pedersen. 17-åringen har vokst vanvittig på sine to første kamper og viste lørdag at han kommer til å bli en utmerket rugby league spiller. Fart, fysikk, mot og smarte løp preget kampen hans og det blir spennende å se hva han kan utrette i fremtiden.
post

Draktesett til salgs!

Grunnet kjøp av nye drakter selger vi de gamle for å tjene inn noen kroner til klubbkassen.Vi retter en stor takk til sponsorene som støttet oss i 2014. Dessverre har noen av sponsorene falt av, men vi ser at der en detter av, dukker to nye opp, så klubben er bedre rustet enn noen gang.

Draktene er blitt brukt til seriespill samt et par turneringer i 2013 og 2014 men bærer ikke mye preg av dette. For de som måtte være interessert i å kjøpe et draktesett til og trene i eller hva de nå måtte være, så er muligheten her nå! Kjøp verdens kuleste draktesett av oss og støtt klubben vår.

Draktesettet inneholder en skjorte samt shorts. Prisen for dette er 500,-

Alle settene er hele og pene. Dersom du er interessert i ett sett, vennligst send oss en e-post på mail@flekkefjordrugbyklubb.no eller kommenter på denne posten med hvilket nummer du kunne tenke deg. Draktene er nummerert fra 1 – 20 og er i størrelsene M – XXL.